promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amíg nem a jön a film, addig kapunk egy Bad Boys-sorozatot
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A spin-off szériák nagyon népszerűek manapság, és miért pont a Bad Boys maradna ki?

Martin Lawrence és Will Smith harmadszor is eljátssza Marcus Burnett és Mike Lowrey karakterét. Ez már biztosan készül, de addig tologatták, amíg a második és harmadik rész között röpke 17 év telik el, mivel a premiert 2020 januárjára tervezik.

Azonban egy dologban eltér, itt nem a két bad boy fiatalkorát követhetjük végig, vagy hogyan kerültek egymás mellé, (pedig az is érdekes lenne), hanem Marcus testvére, Syd kerül a főszerepbe, valamint a társa.

Ami jó hír, hogy meg tudták szerezni Gabrielle Uniont, aki az eredeti filmben is szerepel, és mellé került Jessica Alba is társként. Ez kecsegtető, és reméljük nem cseszik el olyan módon, mint a Szellemirtók csajos változatát.

Kicsit sem tűnik úgy, hogy visszavennének a tempóból, egyszerűen csak imádjuk Marcus és Mike karakterét, akik hiányoznak, de ne gondoljuk azt, hogy a 13 epizód alatt valamelyikük ne ugrana be egy kis cameoszerepre. Jómagam biztosan meglépném a készítők helyében.

Az L.A.'s Finest néven futó sorozat május 13-án debütál, és rögtön az első három részt bedobják a mélyvízbe. Most pedig lássuk milyen is az a Bad Girls!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás