Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Spin-off rész készül az Aquamanből, ráadásul horror kategóriában

Spin-off rész készül az Aquamanből, ráadásul horror kategóriában

Zene, Film & Kultúra

Spin-off rész készül az Aquamanből, ráadásul horror kategóriában

Zene, Film & Kultúra

HG 14:20

Mivel ez egy teljesen különálló történet lesz, az szinte biztos, hogy az Aquaman sztárjai nem fognak szerepelni a filmben.

A Warner Bros áldását adta egy, az Aquaman világában játszódó, az eredeti történetszáltól különálló horrorfilm rendezéséhez.

A még előkészületek alatt álló film a The Trench (Az Árok) címet viseli, amely az eredeti film egyik helyszíneként, a Mariana-árokban élő, rémisztő kinézetű Ároklakók otthonául szolgált.

GeekTyrant

A Hollywood Reporter értesülése szerint a produceri székbe a horror témában jártas Peter Safran és James Wan kerülnek, utóbbi nem mellesleg az Aquaman rendezője volt. A forgatókönyvet pedig Noah Gardner és Aidan Fitzgerald írják.

Mivel ez egy teljesen különálló történet lesz, az szinte biztos, hogy az Aquaman sztárjai nem fognak szerepelni a filmben. Ennek köszönhetően jóval alacsonyabb költségvetéssel lehet gazdálkodniuk a készítőknek.

Hogy mit tudnak majd kihozni a horror műfajában a produkcióból az igencsak sikeres nagytestvér árnyékában, majd kiderül. Mi drukkolunk annak, hogy James Wan nem fog mellé a témával, és hozza a tőle megszokott színvonalat.

Borítókép: boundingintocomics.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria