promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Ariana Grande legújabb lemeze
Borítókép:  Carl Timpone/BFA/REX/Shutterstock
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A „thank u, next” a popénekesnő ötödik albuma a sorban.

Ariana Grande nevét túlnyomóan a tinik ismerték, amíg meg nem történt az a brutális terrortámadás a manchesteri koncertjén. A robbantásban 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek. Grande  poszttraumás stresszbetegségben szenvedett és nagyon nehezen tette túl magát a történteken, ami érthető is.

Grandénak volt mihez nyúlnia ihlethez, de sajnos csak rossz értelemben, mert magánélete is egy érzelmi hullámvasút.

Először korábbi szerelmét, Mac Millert veszítette el (a rapper régóta küzdött függőségével, míg végül túladagolta magát), októberben pedig szakítottak vőlegényével, a színész Pete Davidsonnal.

Az album előfutáraként megjelent három single-ből kettő (thank u, next és 7 rings) a Billboard 100-as listájának első helyén debütált – és nagy valószínűséggel mindegyiket Ariana korábbi párkapcsolatai inspirálták. A címadó thank u, next-ben többüket név szerint is megemlíti (Miller és Davidson mellett Big Sean-t és Ricky Álvarezt), az imagine-ben mintha Mac Millert gyászolná, a 7 rings pedig egy szakítás utáni, „gyógyító” shopping túráról szól. Értitek, gyógyító shopping túra! De hát ha Grandét ez gyógyítja.

A thank u, next-en előző albumának producereivel, Tommy Brownnal (The Black Eyed Peas, Travis Scott) és Max Martinnal (Katy Perry, Taylor Swift) dolgozott együtt –

egyben ez az első lemeze, amelyen egyáltalán nem szerepelnek vendégelőadók,

szóval csak is Grande stílusát tükrözi. A lemezen rengeteg személyes hangvételű nóta van, szóval ez érthető is. Az albumba ide kattintva tudjuk belevetni magunkat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás