Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a legújabb Shaft előzetese

Megérkezett a legújabb Shaft előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a legújabb Shaft előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:50

Samuel L. Jackson nem kímél senkit, a fia meg gyakorlatilag bénázik egy sort.

A Shaft franchise igazán régre nyúlik vissza, mivel az első film még 1971-ben látott napvilágot. Az eredeti kemény nyomozó Richard Roundtree volt, őt váltotta a 2000-ben készült filmben Samuel L. Jackson, aki még mindig nem akar megöregedni. Roundtree abban a filmben is benne volt, és ebben is benne lesz, és bár az előzetes végén látszik, hogy már remeg a kezében a pisztoly, de ettől még maga a személye is dob az egészen.

A Shaftnek csak a 2000-es változatát láttam, de hát akkor is tudta az ember, amit most is tud, hogy ez egy trash-akció sorozat. A mostani verzión picit talán érződik, hogy ebből most tényleg akció-vígjátékot akarnak csinálni, szóval inkább közönségbarát, mint trash-humorral fogják fűszerezni. Jómagam ezt érzem, de ki tudja, hogy mi sül ki belőle.

A széria érdekessége, hogy sosem készítettek neki rebootot, mind a három rész folytatás, és nem akarja koppintani az előzőt. A mai Hollywoodban ez már akkor is figyelemreméltó, ha esetleg egy rakás fika kerülne ki belőle.

A sztori a tipikus apa-fiú párost vette elő, szóval ebben már kicsit elcsépelt a dolog. Apuci kemény, és szétlő mindenkit, a fia meg egy üvegablakon se tud bezúzni rendesen, mint egy igazi akcióhős. Nem is csoda, Shaft csemetéje kicsit kocka, mivel az MIT egyik kiber-biztonsági szakértője. Ahhoz, hogy kiderítse, mi állhat legjobb barátja halálának a hátterében, az apjától kell segítséget kérnie, szóval ebből meg is van a kalamajka, meg az akciók és poénok hada.

New Line Cinema és a Netflix összefogtak, moziban csak Amerikában mutatják be a filmet, még mi a streamingszolgáltatón keresztül nézhetjük majd meg. Az amerikai bemutató június 14-én esedékes.

Borítókép: Isaac Hayes /Twitter

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria