promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barry: előzetest kaptunk a második évadhoz
Borítókép:  A Barry Bill Hadernek és Henry Winklernek is Emmy-díjat hozott. Fotó: Al Seib / Los Angeles Times
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Spoilermentes, így sokaknak még az elsőhöz is meghozhatja a kedvét. Tíz rész van egy évadban, amik fél órásak, tehát még darálni is lehet. 

Szerintem az HBO egyik meglepetés szériája mindenképpen a Barry volt. Eszméletlen vicces, és erőszakos! Nem is csoda, hogy a nyitányba van egy kis Tarrantino, a fekete humorában van egy kis Coen tesós beütés, Barryben meg van egy kis Dexter, aki őrlődik magával, és próbál jó útra térni, de hát még így is rengeteg hullát hagy hátra.

Barry bérgyilkosként tevékenykedik, de nagyon unja ezt a világot, és teljesen ki van égve. Pont nem ilyesfajta izgalmakra vágyik, mint az emberölés, hanem a nyugodt, hétköznapi életben akarja megtalálni a számításait. Ezért is áll be egy színjátszó körbe, ahol bár új barátokra lel, de a múltja elől nem tud menekülni, így csak gyűlnek és gyűlnek azok a hullák.

A Barryt alakító Bill Hader, és a színjátszó kör irányítóját megformáló Henry Winkler is megkapták a szerepért a jól megérdemelt Emmy-díjukat. Emellett Stephen Root is hatalmasat játszik, aki Barry megbízója, én legalábbis imádom, és rengeteget röhögtem rajta.

Bill Hader el is mondta az IndieWire-nek, hogy amint lement az első évad, máris belefogtak a folytatásba, annyira sok pozitív visszajelzést kaptak. A színész szerint a második évad kicsit komorabb és sötétebb lesz. Barryre, a fő karakterre is több teher nehezedik majd, mivel már nem fogja olyan könnyen és bűntudat nélkül lenyelni a gyilkosságokat.

Aki imádta az elsőt, az a másodikat is fogja, és a sok humor és hulla mellé jól fog jönni egy kis komorság, ezzel én is egyetértek. Barry története tavasszal folytatódik!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás