promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zseniális Trónok harca Super Bowl reklám debütált
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalább ennyi legyen, ha már az előzetesre várnunk kell.

A záró felvonás április 14-én, nálunk 15-én indul az HBO műsorán, és ígértek egy előzetest is, de az még nagyon nem akar befutni. David Benioff és D. B. Weiss, a sorozat készítői először nem is nagyon akartak trailert, de miután rájöttek, hogy meg lehet ezt spoilerezés nélkül is csinálni, így beadták a derekukat.

Az utolsó hat rész biztosan történelmi lesz! A Jon Snowt alakító Kit Harington például elmesélte a feleségének a befejezést, aki már nincs benne a projektben, és úgy lesokkolódott, hogy több napig nem is szólt hozzá.

Mivel egyre nagyobb a várakozás és a felhajtás, így biztos volt, hogy a Super Bowl szünetében kapunk valami Trónok harcás reklámot. Míg Stella Artois Töki és Carrie Bradshaw karakterét vette elő, addig a Bud Light a Hegyet és Daenerys egyik sárkányát helyezte a főszerepbe (a Super Bowl-t ide kattintva, míg a meccs közbeni reklámokban feltűnő Marvel-előzeteseket pedig ide kattintva lehet megnézni).

A reklámnak lehetne valami olyan mondanivalója is, hogy ne ülj kocsiba, vagy lóra ittasan, de ha már megteszed, ne a Heggyel szemben állj ki egy tornán. Nos, szerintem mindenki ki fogja találni, hogy a Bud Light lovagja mire fog menni a kultikus óriással szemben, aki még az egyik ikonikus kivégzését is előveszi a szériából.

Nyugalom, utána érkezik Daenerys egyik kicsikéje, és rendet rak, ahogyan azt kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás