promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végül összejön az AC/DC búcsúalbum
Borítókép:  Angus Young, az AC/DC ikonikus gitárosa. Fotó: Kevin Winter/Getty
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csupán annyi vicces van a dologban, hogy ezt a Terrorizer zenekar jelentette be, és nem az AC/DC.

A jó hírek sora azonban itt még nem fogyott el, mivel visszakapjuk „A” Hangot, mert Brian Johnson fogja felénekelni a dalokat. Johnsonnak 2016-ban, a „Rock Or Bust” turné közben kellett szakítania a bandával, mivel súlyos halláskárosodása lett, és azonnal abba kellett hagynia a koncertezést. A helyét ugyebár Axl Rose, a Guns N' Roses frontembere vette át, hogy a srácok letudják a maradék állomásokat. A végső albumhoz azonban kell Johnson hangja, ez egyértelmű!

A nagy bejelentést azért a Terrorizer leplezte le, mert ők tudták meg az egészet. Pont az európai turnéjukról tértek haza, ahol belefutottak Brian Johnsonba a repülőtéren. Ilyenek ezek a nagy rockerek, csak úgy összefutnak egymással reptereken. Aztán ha már ott voltak megkérdezték, hogy héj Brian, tényleg te énekled fel az AC/DC albumot? Erre az énekes rávágta, hogy igen! Azért is kotyogta el, mert már tele volt a hócipője, hogy titkolóznia kell ezzel kapcsolatban.

A klasszikus felállásból az fog visszatérni, aki csak tud, így van rá sansz, hogy Angus és Stevie Young mellé Cliff Williams is csatlakozik. A lemez a 2014-ben elhunyt Malcolm Youngnak is emléket állít. Ő is fog gitározni az albumon, mivel rengeteg riffje van rögzítve, amit eddig őrizgettek.

Kemény munka lesz összerakni a búcsúlemezt, de igazi örömzenélést fogunk kapni a csapat részéről, ebben biztos vagyok. Már csak valami megakoncert kellene, ahol Brian Johnson még énekelne egyet a rajongóknak. Hát igen, a Muse koncin megtette! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás