Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Super Bowl reklámblokkja két Marvel-film előzetest hozott

A Super Bowl reklámblokkja két Marvel-film előzetest hozott

Zene, Film & Kultúra

A Super Bowl reklámblokkja két Marvel-film előzetest hozott

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:21

Újabb jeleneteket kapott a nagyérdemű az új Bosszúállókból és a Marvel Kapitányból, de a Super Bowl Halftime Show-ját is megmutatjuk.

A Super Bowl (a mérkőzés összefoglalóját ide kattintva találja) nemcsak önmagában az amerikai fociról szól. Hiszen a játék mellett legalább olyan fontos szerep jut a filmbemutatóknak, amelyek a több millió dollár értékű reklámblokkok alatt jelennek meg. Ahogy azt már az évek során megszokhatta a nagyérdemű, az most is megtörtént: egy jó adag, hamarosan a mozikban látható alkotás előzetese mutatkozott be. 

Jött néhány újabb képsor a Bosszúállók: Végjátékához, ami Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban 2019. április 26-án mutatnak be, míg Magyarországon egy nappal később kerül a mozikba.

De a Marvel Kapitányból is újabb képkockák kerültek a nyilvánosság elé, miután pár nappal korábban már bemutattak egy akciójelenetet a filmből. A Brie Larson főszereplévésel készült alkotás március 7-én érkezik.

...és ha már szóba került a Super Bowl, akkor nem maradhat ki a Maroon 5 Halftime Show-ja. A közösségi oldalakon lázadoznak a felhasználók. Egyöntetű vélemény, hogy az előadás végtelenül profi volt, ám ezzel együtt minden idők egyik legszemélytelenebbje. Az NFL hajnalban már leszedte a videót a Youtube-ról a sok dislike miatt, ám valószínű, hogy az új feltöltés sem lesz sokáig életképes.

Borítókép: Polygon

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria