promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már a forgalmazót okolják, hogy gyengén teljesített a Vihar előtt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Matthew McConaughey és Anne Hathaway szerint nem a film a rossz, hanem a forgalmazók nem reklámozták elég jól az alkotást. Hát na, valami bűnbakot keresni kell!

Elöljáróban szögezzük le, hogy filmkritikusunk megnézte a filmet, és jól meg is írta róla a véleményét, amit ide kattintva lehet elolvasni!

... és akkor: két sztár, két nagyon erős név, akik nem tudom mit hittek, amikor elvállalták ezt a szerepet, mert már lehetett volna annyi tapasztalatuk, hogy nem kellene ebbe belemászni. A pénz viszont nagy úr, ha meg a politikusok ki tudják beszélni magukat mindenből, akkor Matthew McConaughey és Anne Hathaway miért ne tudná? Pedig a mozit az Oscar-jelölt író-rendező Steven Knight és az Oscar-díjas producer Greg Shapiro rakta össze, de úgy tűnik ez így is úgy is melléfogás volt.

A kritikusunk gyönyörűen leírja mi is a probléma a filmmel, de gyakorlatilag az összes szakmabeli leírja világszerte, mert nem volt épeszű ember, aki ne húzta volna le. Ezért is állunk úgy, hogy a 25 millióból összerakott film jelenleg öt millió dollárt hozott eddig Amerikában. Bocsánat, lassan hatot.

McConaughey és Hathaway próbálták reklámozni a filmet, ott, ahol lehetett, de ez sem mentette meg attól, hogy az eddigi legnagyobb bukásuk legyen. Persze elkezdett menni a dühöngés, hogy a Vihar előtt azért teljesít rosszul, mert a stúdió nem népszerűsítette. Ez amúgy így is történt, az Aviron Pictures megvont minden reklámra szánt pénzt. McConaughey akadt ki a legjobban, mert szerinte átverték ezzel az egésszel.

A stúdió később közleményben megmagyarázta a dolgot, és nem kerülgették a forró kását. Megmondták, hogy örültek, hogy ilyen nagy nevekkel dolgozhattak együtt, de mivel a visszajelzések rosszak voltak a filmmel kapcsolatban, így jobbnak látták, ha nem tartják magukat az eredeti marketingtervhez, és inkább leállítják az egészet, mielőtt még több pénz menne ki az ablakon.

Én a színészeket és a stúdiót is megértem, és egyszerű ilyenkor azt mondani, hogy nem a film a gyatra, hanem csak nem találta meg a közönségét. Nos, a Vihar előttet moziban semmiképp sem szabad megnézni. Délutáni háttérzajnak elmegy, ha éppen adják majd a tévében, de hát lehet még annak sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás