promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Töki és Carrie Bradshaw összeültek egy sörre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagy Lebowski és a Szex és New York egy helyen? Lehetséges!

A Stella Artois mindenkinek akart kedvezni, mert a Coen testvérek nagy Lebowskija kicsit pasis film, a Szex és New York meg kicsit csajos sorozat, de nem kell lehurrogni, tudom, hogy van akinek mindkettő tetszik, én csak általánosságban beszélek. Az a lényeg, hogy a cég figyelt arra, hogy két kultikus karaktert húzzon elő a kalapból.

Amikor kijött egy kis kedvcsináló, a rajongók már rögtön arról kezdtek el beszélni, hogy úristen, folytatást készítenek A nagy Lebowskinak! Hát, ezt már eleve elvethették volna magukban, mert ennek az alkotásnak sosem csinálnának folytatást Coenék, mert úgy is tudják, hogy egyszerűen nem lehet túlszárnyalni az első részt.

Tehát a színészek az egyik leghíresebb szerepükben díszelegnek: Jeff Bridges újra Töki lesz, míg Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw. A filmben és a sorozatban mindkettőjüknek van egy megszokott italuk, amit mindig kérnek. Töki a fehér orosz kevertre esküszik, míg Bradshaw Cosmopolitan koktélt szokott szürcsölgetni. Amikor nem a megszokott alkoholjukat kérik, akkor az egész étterem lesokkolódik. Gondolom nem fogom elspoilerezni, hogy mit rendelnek helyette, mert mindenkinek leesett: hát sört!

A belga sörmárka jelenleg egy jó ügyért is harcol, mivel a Stella Artois vásárlásával a szegény vidékeken élők tiszta vízhez jutását támogatja most mindenki. Szóval nem kell bántani Tökit és Bradshawt, hogy eltérnek kicsit a megszokottól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás