promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem a premierek mozgatták a mozikat
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában még mindig az Üvegre kíváncsiak az emberek, itthon azonban premier film lett az első.

Amerikában az Üveg nyerte meg ismét a hétvégét 19,1 millió dollárral, és összbevételben már 162 milliónál tart világszinten. M. Night Shyamalan rengeteg bosszantó dologgal tömte tele a filmet, de mégis vegyes érzelmeket generál, mivel nem egy rossz alkotás, de nem az a zárás, amit sokan vártak. A többségnek azonban nincs baja vele, itthon is a második helyet kaparintotta meg, mivel hazánkban Mark Wahlberg vígjátéka, az Instant család lett az első 53 790 nézővel. Ezzel Wahlberg ismét rátalált a helyes útra, és kritikusunk szerint is egy remek komédia kerekedett ki az egészből.

Ezután a magyar mozik tovább blökiztek, mivel az Egy kutya hazatér a bronzérmes. Nicole Kidman azonban lehet akármilyen ronda és bosszúéhes, ez hidegen hagyta a hazai nézőket, mivel a premieres Pusztító alig akart beférni a top 10-be: csak a kilencedik 6 500 nézővel.

Amerikában az Életrevalók remake még mindig kelendő, második 12,2 milliós hétvégi bevétellel. Azonban továbbra is azt mondja mindenki, hogy ha nem kerültünk még a közelébe, akkor az eredetivel kezdjünk, semmiképp sem az amcsi változattal.

A tengerentúlon az Aquaman a bronzérmes, amiről mi is megírtuk, hogy a legjobban teljesítő DC film lett, és még a Christopher Nolan-féle Batman trilógiát is maga mögé tudta utasítani. Ezzel bevételekben már kapargatja a Marvel szintet a DC, és ezt szeretnék is megtartani.

A két premier bukott Amerikában. A Király ez a srác!negyedik, 7,3 millióval indított, míg Matthew McConaughey és Anne Hathaway főszereplésével készült Vihar előtt uncsi lett, és a kilencedik helyre esett be 4,3 millióval. McConaughey most mellé fogott a választással, és a kritikáknak is nagy szerepük van benne, hogy ekkora érdektelenség övezi az alkotást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás