promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most Lady Gaga hívta színpadra Bradley Coopert
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő élőben adta elő a Csillag születik ikonikussá vált jelenetét.

Jómagam elég szkeptikusan ültem le a Csillag születiket megnézni, és tettem ezt úgy, hogy se az énekesnővel, se a rendezőként debütált Cooperrel nincs bajom. Egyszerűen elhittem azt, hogy ez a remake nem igazán fog tudni megérinteni, de még is nagyon sikerült neki. Úgyhogy aki még nem adott neki esélyt, az mindenképpen tegye meg.

Egyáltalán nem fogok spoilerezni, mert amiket leírok, az csak a lavinát indítja el, és nem az alkotás gerincét adja. Cooper és Gaga véletlenszerűen találkoznak a filmben, amikor az énekesnő karaktere, Ally egy bárban kápráztatja el a közönséget a fellépésével. Ezután az este folyamán egyre jobban megnyílnak egymás felé. Amikor a még kezdő Ally megmutatja a Cooper által játszott profi rockzenésznek, Jackson Mainenek az egyik kezdeti dalát, az teljesen elámul rajta.

Ebből lesz a Shallow, amit Maine elő is húz egy koncerten. Mivel gyorsan hangszerelte, így Allyt is felhívja a színpadra, hogy közösen adják elő. Ez egy igen erős és megható pillanat a filmben, amit Lady Gaga először hozott el élőben a közönségnek Las Vegasba. Meg is őrültek rá rendesen. Csak ugyebár itt szerepcsere áll fent, mivel Lady Gaga az énekes sztár, míg Bradley Cooper a meglepetésvendég.

A Shallow egy Golden Globe-díjat már elhozott, mint a legjobb eredeti filmbetétdal, és erre az Oscaron is óriási esélye van. Gaga az Oscar-gálán is előadja a számot, és nem lepődnénk meg, ha ott is feltűnne Cooper mellette. Hát na, ez így az igazi!  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás