promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa énekli az Alita főcímdalát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A dalhoz természetesen klip is készült, ami teljesen illeszkedik az alkotás világába.

James Cameron, Jon Landau és Robert Rodriguez összefogtak, hogy létrehozhassák ezt a disztopikus robotlátomást, aminek a főszereplője Alita lesz. A kiborglányt Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido találja meg és hozza vissza az „életbe”. Nincsenek emlékei, így mindent újra meg kell tanulnia a világról, amiben él, de a sok szépség mellett rengeteg veszély is vár rá. A lány azonban rájön, hogy elég vérfagyasztó harci képességekkel rendelkezik, szóval nem kell majd féltenünk.

Az Alita: A harc angyala című mozihoz olyan színészek csatlakoztak Rosa Salazar mellé (aki főhőst alakítja), mint Christoph Waltz, Jennifer Connelly, vagy Mahershala Ali. Az eredeti filmzenét az egyik kedvenc producerem, Junkie XL rakta össze, míg a főcímdal a mindig bájos és energikus Dua Lipát illette meg.

„Kicsit magamat látom Alitában, az erős jelleme mellett még a hajviseletünk is közös. Nagyon büszke vagyok arra, hogy része lehetek egy olyan filmnek, aminek a főszereplője egy rendíthetetlen nő” – mesélte az énekesnő, aki a videóban valóban azonosulhatott a főszereplővel.

Dua Lipa két Grammy jelölést is kapott, a „Legjobb új eladó” és a „Legjobb dance felvétel” kategóriákban, Brit díjra pedig a „Az év kislemeze” nomináltjaként az „IDGAF” című szerzeményével van esélye. Most viszont jöjjön a Swan Song, ami tökéletes Lipás indítása 2019-nek.

Aki már a filmet várja a zene helyett, az február 14-én debütál a hazai mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás