promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a top 10 legjobb Breaking Bad karakter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bizony, ahogy mindig megemlítem, a WatchMojo listája szubjektív, így biztos sok mindennel nem fogunk egyetérteni, főleg az elején. Az első négyre nyilván nem érdemes túl nagy pénzekkel fogadni, ahogy arra sem, hogy ki lesz a győztes.
 

Vannak érdekességek, például a WM meglépte azt, hogy Walter White Jr. náluk egy top 10-es karakter. Valahogy rájöttek arra, hogy a testi fogyatékos fiú sokkal fontosabb szereplő annál, mint aki mindig csak reggelit kér. Persze ezeken a mémeken még mindig rommá röhögöm magam, de valljuk be, valamennyire igazuk van.
 

Volt egy rész, amikor helyben hagyják Waltert, és ki se akar jönni a házból és a fia elmegy hozzá. Az egy töltelék jelenet, de mégis iszonyatosan mély az a beszélgetés. Valamint az is fantasztikus, amikor Jr. elküldi telefonon az apját a fenébe a végén, szóval tényleg kell a karakter, de hogy top 10-es legyen, na azt már nem tudom. Döntsétek el ti, ahogy azt is, esetleg kire cserélnétek le.
 

Annyi biztos, ha lenne leggyűlöltebb Breaking Bad karakter verseny, akkor azt Skyler White nyerné. Fantasztikusan játszottad Anna Gunn, szeretünk!
 

A hatodik helyzettől én már nem változtatnék a neveken, csak a helyezéseken, de ez tényleg mellékes, ahogy az ezüst és aranyérmes helyen is tudjátok kik lesznek. Lélekben pedig már lehet készülni, mert jelenleg is zajlik a Breaking Bad film forgatása, amit már nagyon várunk. Remélhetőleg még idén ki fog jönni valamikor.
 

(Torony)
 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás