promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentően sokba került Shazam szuperhős ruhája
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A DC kilép kicsit a sötétségből, és egy rendkívül vicces és szórakoztató filmet készül letenni az asztalra a Shazammal. A középpontban egy tini, Billy Batson karaktere áll, akit Asher Angel játszik el. De ugyebár itt a felnőtt főhős lesz az igazi lényeg, akit Zachary Levi alakít. Őt már nagyon megkedveltem a Chuck című sorozatban, ami kis tingli-tangli volt, de máig az egyik óriási kedvencem. Azonban nem csak a színészért várom az alkotást, hanem mert szerintem rém ötletes lesz.

Ugyebár Asher úgy tud felnőtt szuperhőssé változni, hogy kimondja a varázsszót: „Shazam!”. Ezután meg kell tanulnia milyen képességei vannak, na meg hogy milyen is igazából szuperhősnek lenni.

Még nincsenek infók arról, hogy a filmet milyen költségvetésből gyártották, de egy biztos, a Shazam ruha nem volt olcsó.

Leah Butler a TotalFilmnek interjúzott, ő volt az, aki az egész ruhát megtervezte, ez 16 hetet vett el az életéből. Elmagyarázta, hogy az egész külső egy spandex-anyag, amit tart az izomzat váz. Zachary már nem olyan soványka, mint a Chuckban, ki van gyúrva rendesen, az izomzat vázat az ő testéhez igazították.

Amúgy a ruha tele van vezetékekkel, és egy 26 voltos újratölthető akkumulátor is van a hátán, amit a köpeny eltakar. Itt még a rendes világban vagyunk, az elején lévő villámot távvezérlővel kapcsolgatják, és kell hozzá az energia is.

A ruha marha jól néz ki, de meg is volt az ára, csak egy darab belőle 1 millió dollárba került, és tízet rendeltek le. A ruha biztosan megtérül, de szerintünk a film is. A Shazam! április 4-én érkezik a hazai mozikba.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás