Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Íme Soderbergh iPhone-nal forgatott kosaras drámájának előzetese

Íme Soderbergh iPhone-nal forgatott kosaras drámájának előzetese

Zene, Film & Kultúra

Íme Soderbergh iPhone-nal forgatott kosaras drámájának előzetese

Zene, Film & Kultúra

Promotions 16:12
Az Unsane című tavalyi thriller után Steven Soderbergh úgy nyilatkozott, hogy leteszi a lantot, nem készít több filmet. Az Oceans-sorozat és a Traffic rendezője szerencsére képtelen volt tartani a szavát, s újabb munkába fogott. Mégpedig nem akármilyenbe: az Unsane-hez hasonlóan egy iPhone 7-essel forgatta le legújabb filmjét, melynek címe: High Flying Bird. A producer a Netflix volt.

A sztori főszereplője Ray Burke, egy kosármenedzser, aki egy lockout – a játékosok képtelenek megállapodni a ligával a fizetések ügyében – közepette súlyos kérdést kell, hogy feltegyen magának. Az ő további bizos karrierje fontosabb-e annál, minthogy a kosárlabdázók visszavegyék a kezükbe a sorsuk alakítását a nagy hatalmú sportvezetőktől.

Burke-t André Holland játssza, akit a 2016-os Moonlightban láthattunk, elképesztően erős mondanivalóval bíró film volt remek színészi teljesítményekkel. Zazie Beetz a Deadpool 2-ből lehet sokaknak ismerős, Melvin Gregg pedig Nike, Sony, Gatorade-reklámokból, illetve a The Land című sorozatból.

A High Flying Bird világpremierjét a január végi Slamdance Fesztiválon tartják, a filmet február 8-tól vetítik a mozikban.

(Gaba)

Borítókép: Fotó: Youtube