promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre belekezdenek a Tabu második évadába
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Tom Hardy neve most a Venom miatt folyt a sajtóban, de közben elfelejtkeztünk róla, hogy van neki egy nagyon jó sorozata, aminek már alig várják a második évadát a rajongók. Az már eddig is biztos volt, hogy Hardy visszatér James Delaney szerepébe, és hogy a második évad szintén 8 epizódos lesz, aminek forgatókönyvírói munkáiba ismét Steven Knight segít be, de az infók itt el is apadtak. Mostanáig!

Knight a Collidernek adott interjút, amiben közölt egy jó hírt: már idén elkezdik forgatni a második évadot. Nos, a jó hír eddig is tartott, mert a forgatókönyvíró azt is elmondta, hogy erre valószínűleg csak év végén kerül majd sor, de akár átcsúszhat 2020 év elejére is. Tehát ne is álmodjunk róla, hogy idén bármit is láthatunk az 1800-as évek sötét Angliájában játszódó széria második felvonásából.

Az író mesélt arról is, hogy nem akarják a végtelenségig húzni a történetet, mindössze 3 évadot terveznek, és ezzel le is akarják zárni. Az egy nagyon jó jel, hogy tudják, milyen végcél felé haladnak, így valóban nagyon erős lehet ez a 3 évad, a zárás meg főleg.

A forgatókönyv nemsokára befejezésre kerül, és aztán jöhetnek az előkészületek. A lassabb tempó remélhetőleg 100 százalékos minőséget hoz majd, amire megéri várni. Akit még elkerült volna, az pótolja, érdemes!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás