promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valaki ismét átmegy a Fear The Walking Deadbe
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Még egy kicsit turbózni akarják a készítők a Fear The Walking Deadet, aminek úgy kellett a Lennie James által megformált Morgan karaktere, mint egy korty víz a sivatagban. Érthető is, mivel a széria nem érdekelt annyi nézőt, így meg kellett kezdeni az összefűzését a The Walling Dead-del.

A cél egyértelmű volt, akik imádták Morgant, azoknak csak bele kell nézni a Fearbe is, aminél erős átalakításokat eszközöltek, és csúcspontként még Rick is megjelent, hogy maradásra bírja Morgant az évad elején, de hát ő csak úgy dönt, hogy elmegy, így találkozik a Fear The Walking Dead csapatával, és lesz a szerves része.

Mivel közben súlyos főkaraktereket írtak ki a Fearből, így a készítők úgy döntöttek, még valakit áthoznak az eredeti szériából. Lehet őt nem kedvelik annyira a nézők, de mégis meghatározó része volt a Negan elleni háborúnak. Bizony, Dwightról beszélünk, akit Austin Amelio formál meg.

Cselesek voltak az alkotók, és pár masszív rajongó talán már várta is ezt a lépést, mivel Dwight elindult megkeresni a feleségét, aki megszökik Negantől, és innentől már nem látjuk őt tovább. Emlékeim szerint az az utolsó jelenete, amikor Daryl otthagyja az erdőben. Esetleg ha rosszul tudom jelezzétek majd kommentben, de szerintem nem.

Ha már beleteszik, akkor valószínű, hogy központi szereplőnek szánják majd, mivel meglátásom szerint sok mindent ki lehet hozni belőle. Kicsit ellenszenves, de roppant érdekes egyéniség.

A két sorozat között egyre szorosabb lesz a kapcsolat és Scott M. Gimple, a két széria mindenese azt mondta, hiába volt időugrás a The Walking Deadben, egyszer össze kell érniük. Nem lövök le poént, hogy mi ennek a lényege: az, hogy nézzétek mindkettőt. Az univerzumot szépen feldarabolták, mint a szalámit, mivel Ricket is már csak TWD mozifilmben fogjuk viszontlátni, de ott rögtön háromban.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás