Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jöhet egy kis elit progresszív?

Jöhet egy kis elit progresszív?

Zene, Film & Kultúra

Jöhet egy kis elit progresszív?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:45
Elő kellett túrnom az emlékeim közül, hogy én már amúgy írtam a CamelPhat csapatáról, és tényleg! Évi kb. 800 cikket teszek le az asztalra, nem olyan könnyű ezt követni, szóval az is megbocsátható lett volna, ha nem ugrik be. A brit producer duót úgy kaptam fel idén nagyon is, hogy Fatboy Slim klasszikusához, a Right Here, Right Nowhoz készítettek egy fantasztikus remixet, ami nagyon sokáig vezette a Beatport összesített listát.

A srácok nem mozdultak el a house mellől, és egyre felkapottabbak lesznek. Még 2008-ban találkoztak először, és azóta rengeteg nagy kiadónál megfordultak, sőt, 2017-ben még gazdagodtak egy Grammy jelöléssel is, szóval tényleg nem kispályáznak.

Az aktuális trackjükbe, a Breathebe Christoph segített be és Jem Cooke csodálatos hangja teszi igazán naggyá a dalt, ami szerintem simán ott lesz a legjobb elektronikus zenei gyűjteményekben. A stílus hamisítatlan progressive house, méghozzá az előkelő fajtából, amit én is imádok. Nem csoda, hogy a műfajon belül ott feszít még mindig az első helyen a Beatport listán.

A muzsika amúgy ismét nem kis helyen, mint a Prydánál jött ki, ami ugyebár Eric Prydz egyik művészneve. A producer a könnyebb, elszállósabb trackjeit Prdyda néven szoktak kiadni, és a Breathe tökéletesen beleillik a kiadó által gondozott zenék közé.

Most viszont adjuk át magunkat a progressive élménynek!

(Torony)