Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dido még mindig csodálatos!

Dido még mindig csodálatos!

Zene, Film & Kultúra

Dido még mindig csodálatos!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 20:24
A március még lehet nem fog tavaszt hozni, de Dido új albuma valószínűleg igen, mivel az énekesnő ekkor adja ki ötödik stúdióalbumát, a Still on My Mind-ot. A lemez pontosan 2019. március 8-án jelenik meg a BMG-n keresztül. Dido legutóbbi albuma még 2013-ban látott napvilágot szintén márciusban, ez volt a Girl Who Got Away.

Az énekesnő engem mindig le tud venni a lábamról valamivel, és most már az első megjelent dallal sikerült, ami Hurricanes néven jött ki. Vannak rekordjaim, amikor rengetegszer hallgatok meg egy dalt egymás után. Most ez is szerintem bekerülhet abba a csoportba, bár lehet a hangulatom miatt is ölelt magához ennyire, de ettől még kikerülhetetlen tény, hogy a dal tökéletes.


Ez az öt perc tényleg olyan élményt és utazást ad, amit már nagyon régen éreztem. A Hurricanes tökéletesen építkezik, és úgy libeg lentről fel és aztán újra le, mintha közben folyamatosan a mennyben maradna. A klasszikus gitár riff már valóban csak hab a tortán. Nem is csoda, hogy a leglájkoltabb komment a lyric videó alatt szimplán csak ennyi: „Dido i love you”

A másik kiadott dal, a Friends már tipikus album muzsika, ami csak később tudja megfogni az embert. Bár inkább a dalszöveg fogja tudni, amit biztosan sokan átélhettek, mivel egy barátnak hitt ember kirekesztéséről szól. Dido szokás szerint rengeteg személyes érzelmet vitt bele a lemezbe, és el is mondta, hogy sok olyan dal van, amit egyszerűen otthon, a kanapén ülve énekelt fel.


Dido az album anyagát Angliában rögzítette, amiben Rollo Armstrong volt a segítségére. Már ezen a két dalon is látszik, hogy gyönyörűen fogja belecsempészni a stílusát az albumba, egyáltalán nem tolakodóan. Rollo ugyebár a Faithless egyik alapító tagja, és rengeteget dolgozik együtt Sister Bliss-szel, aki a csapat zeneszerzője.

Az albumon 12 dal fog majd szerepelni, és biztos vagyok benne, hogy mindegyik egyedi tulajdonságokkal fog rendelkezni. Már nagyon várjuk!

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria