promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezeket a sorozatokat töltötték le a legtöbben 2018-ban
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Illegálisan töltünk le szériákat, ejnye-bejnye, de a giga pénzeket behajtó sorozatok munkatársai ezért meg szoktak bocsájtani a torrentezőknek, mert tudják, hogy ez is életben tudja tartani a népszerűséget. Az inkább nagyobb baj, amikor a hackerek tesznek ki valamit mondjuk premier előtt, amit a Trónok harca már megélt, de ők listavezetőként jelenleg kiestek a top 10-ből is. Azt szerintem egyik rajongóval sem kell tisztáznom, hogy miért. 2018-ban pihenő volt, nem jött ki új rész, mindenki az idei nagy fináléra készül. A legnépszerűbb sorozat befejező évada áprilisban érkezik majd.

A listát így a The Walking Dead vezeti, ami mindig is második volt, mivel sosem tudta befogni a Trónok harcát. A TWD nagyon sok nézőt vesztett, mivel a képregényekben is fő karakter Rick Grimes távozott. Itt a készítők tudták, hogy ha végérvényesen elteszik láb alól, akkor az a széria sorsát is megpecsételhette volna, így inkább az időugrást választották, és Ricket áttették egy másik helyszínre. Hogy ott mi lesz a sorsa, azt majd mozifilm formájában kapjuk meg.

Az ezüstérmes így a szuperhős sorozat, a Flash – A Villám lett, míg a harmadik helyet a jelenleg világ legnézettebb vígjáték sorozata, az Agymenők kaparintotta meg. Ettől is búcsúzunk, jelenleg már megkezdődött a 12. befejező évad, ami szokás szerint 24 részt kap, akárcsak az előzőek.

Az újoncok közül a DC szuperhőssorozatának sikerült bekerülnie, nagyon is előkelő ötödik helyre. Bizony, a többieket már ismerjük.

Top 10 torrentről letöltött sorozat:
01. The Walking Dead
02. Flash – A Villám
03. Agymenők
04. Vikingek
05. Titans
06. A zöld íjász
07. Odaát
08. Westworld
09. A holnap legendái
10. Briliáns elmék

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás