promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Szuper csúcshely” – így rappel a martfűi polgármester
Borítókép:  Forrás: szoljon.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Csaknem kétszázötven martfűi lakost énekeltettek meg a Martfű Média munkatársai abban a városról készült klipben, mely az itt élők összetartozását, Martfű iránti szeretetét fejezi ki. A videót karácsonyi meglepetésnek szánták a helyieknek. Az ajándék rendkívül sikeresnek bizonyult, több ezer rajongója van már a Szuper csúcshelynek – írja a Szoljon.hu.

A dal, amit választottak az Abba együttes Super Trouper című slágerének feldolgozása, és közel 250 lelkes polgárt énekeltettek meg.
A nyugdíjasklubot, polgárőröket, iskolásokat, a helyi énekkart és több más civil vagy önkormányzati szervezetet kértünk meg arra, hogy vegyenek részt a közös filmben, énekeljenek benne. A legtöbben azonnal igent mondtak a felkérésre, a legnehezebben talán az egészségügyi dolgozókat sikerült meggyőznünk arról, hogy ez egy jó móka lesz. Végül ráálltak a dologra, a legviccesebb jelenet talán éppen hozzájuk kötődik…
– mondta az egyik szervező a portálnak.

A klipben nem számít, hogy kinek milyen a hangja, ki hogyan énekel. Ennek fényében dr. Papp Antal polgármester a rappelés mellett döntött:
Fel kellett vennünk párszor a szöveget, míg ráéreztem az ízére… Emlékszem, már a harmadik próbálkozásnál tartottunk és még mindig azt javasolták, vegyük újra. A következő felvételek után aztán megegyeztünk, maradjunk mégiscsak a harmadik verziónál… A szöveget mindenki előre megkapta, persze, alakíthattuk is közösen.
Az ötletgazda mindehhez annyit fűzött hozzá, hogy karácsonyi meglepetésnek szánták a város lakóinak, valamint arra kérték a klip résztvevőit, hogy ne szóljanak senkinek a felvételekről.
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás