promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a legjobb „Reszkessetek, betörők!” csapdák
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hihetetlen mennyire kultikus alkotás lett az 1990-es filmből, amit be kell valljak, én is imádok. Meg hát az egész ország, mert súlyos felháborodás lett belőle, amikor nem akarta leadni a tévé. Úgy csináltunk, mintha nem lehetne megnézni bármikor a modern világban az interneten, de hát na, ennek volt egy ilyen poén része is. A XXI. századra reagálva a Google Assistant is ezzel lovagolt meg egy reklámot, hogy ma egy okosotthonban már kicsit nehezebb lenne rátörni Kevinre.

Amúgy mindenki megnyugodhat, a TV2 vállalta be, hogy leadja a filmet idén december 24-én 20.40-kor, úgyhogy akik erre vágynak, azok összeülhetnek a családdal megnézni.

Igazából John Hughes író és Chris Columbus rendező annyira jól összerakták, hogy gyerek és felnőtt is megtalálja benne a kedvenc poénját vagy jelenetét. Azért is jó, mert az egész nem végig egy Tom és Jerry marakodás, hanem hogy tökéletesen fel van építve a film, amíg jönnek a csapdák. Ezeknek a többségébe tény, hogy normális ember már rég belehalt volna, de hát így a vicces.

De vajon melyek a legjobb csapdák? Biztos mindenkinek van kedvence! Nekem az, amikor Marvot rázza az áram a második részben, azon mindig rommá tudom röhögni magam ahogy visítozik. Ez előkelő helyre is került a felsorolásban.

A top 10 szubjektív, ti is biztosan másképp raktátok volna össze. A lista viszont egy valamire biztosan hasznos: arra, hogy meghozza a kedvet az újranézéshez.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás