Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az LMFAO fele, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, ByeAlex és Majka – irány Kisvárda!

Az LMFAO fele, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, ByeAlex és Majka – irány Kisvárda!

Zene, Film & Kultúra

Az LMFAO fele, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, ByeAlex és Majka – irány Kisvárda!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:08
A Toy Dolls kétséget kizáróan az egyik legeredetibb brit punk banda. Még 1979-ben alakultak meg Sunderlandben, szóval már nem mai srácok, árulkodik is erről a 17 kiadott album. Dalaikra nagy mértékben jellemző a humor, és biztosan meg tudják majd mozgatni a rock színpados közönséget.


Redfoo az LMFAO duó tagjaként „Party Rock Anthem”-mel és a „Sexy and I Know It”-tel szerzett hatalmas ismertséget. A SuperBowl döntőben Madonnával fellépő és Grammy-re is jelölt EDM centrikus művész hatalmas party arc, amit most a LESZ Feszten élőben is megtapasztalhatunk. Talán ő lesz az egyik legnagyobb mainstream név a színpadon.


Az elektronikus zene legújabb titánjai közül Nick Havsen érkezik Kisvárdára. Ő ugyebár kicsit a deepebb, progresszív vonalat képviseli, és biztosan most is egy nagyon jól összerakott szettel érkezik majd. Produkciója méltó folytatása a StadiumX 2018-as fesztiválon való fellépésének, akikről szintén sokan nem tudják, hogy bizony magyarok.


A hazai előadók listáján is csupa olyan fellépő található, akik önmagukban is hatalmas élményekkel tudják elkápráztatni a közönséget. Ott lesz a fesztiválon Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, Majka, a Road, az Ossian, Chris Lawyer, valamint Andro is.

A szervezők mondták, hogy arra is találtak már megoldást, hogy a tavalyi ideiglenes kemping helyett ismét zöldövezetben tudjanak majd sátorozni a fesztiválozók.

Idén már jóval hamarabb bebiztosíthatják a helyüket az érdeklődők. Különleges megoldásként, a karácsonyig megrendelt bérleteket olyan kinyomtatható ajándékkártya formátumban juttatják el az e-mail fiókokba, amelyet bátran a fa alá tehet mindenki, akár magának, akár ajándékba vásárolja.

Aki még nem biztos benne, hogy menni akar, az várjon egy kicsit, hamarosan újabb rangos fellépőnévsort kapunk majd tőlük.

(Torony)