promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Sziget sztárjai által dedikált gitárokat szerezhetünk be
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Hat darab, a fesztivál idei fellépői által dedikált gitárt adományozott a Sziget a Superar Zeneművészeti Alapítványnak, amely a közös zenélés erején keresztül teremt inspiráló, az egyén megerősítésére és kibontakoztatására épülő közeget olyan gyermekek számára, akik környezetükből adódóan nem jutnak hasonló lehetőségekhez.

A gitárokat olyan dedikálták, mint a Mumford & Sons, az Arctic Monkeys, Lana Del Rey, Shawn Mendes, Liam Gallagher, valamint Damon Albarn (Gorillaz), aki szerintünk az év egyik legjobb koncertjét produkált a fesztiválon a csapattal.

A gitárokra a Charitybuzz oldalán tudunk licitálni, amire még két hetünk van. Mivel az oldalon eléggé szét vannak pakolászva a dolgok, így egy kis listával segítek! Ha kattolunk, behozza az aktuális licitet:
Arctic Monkeys
Mumford & Sons
Lana Del Rey
Shawn Mendes
Liam Gallagher
Damon Albarn

A nemzetközi szinten működő Superar program a magas művészi színvonalú, közös zenélés eszközein keresztül inspirálja a programban résztvevő gyermekeket, különös tekintettel azokra, akik környezetükből adódóan nem jutnak hasonló lehetőségekhez. A Superar a résztvevők számára ingyenes közösségi zeneoktatás keretén belül arra törekszik, hogy párbeszédet alakítson ki különböző társadalmi csoportok között, hozzájárulva egy egyenlőbb esélyeket biztosító társadalom létrejöttéhez.
A Superar program üzenete egybecseng a Sziget alapértékeit összefoglaló Love Revolution kiáltvánnyal. Számunkra nagy lehetőség és nagy öröm, hogy Európa többszörösen legjobb fesztiváljának választott Sziget a Superar mellé állt
– mondta Morvay Judit, a Superar magyarországi programkoordinátora, aki hozzátette:
Hiszünk benne, hogy a mindennapos, közösen megélt zenei élmények rengeteg pozitív hatással bírnak, beleértve a kreativitás fejlesztését, a kommunikációs és kritikai készség gyakorlását, az egyén önbizalmának megerősítését és az elfogadó, sokszínű közösségbe való tartozás élményét.
(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás