promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Természetesen a legendás páros (Will Smith és Tommy Lee Jones) nem tér vissza, hanem új ügynökök veszik fel a harcot az idegenek ellen. Chris Hemsworth (H ügynök) és Tessa Thompson (M ügynök) ered a földönkívüliek nyomába, mindketten szerepeltek például a Thor: Ragnarök című filmben: Hemsworth volt Thor, míg Thompson Valkűr. A negyedik rész Men in Black International címen fut.

A történet szerint az ügynökök főhadiszállásukon – amely jelenleg Londonban van (a film többek között az angol fővárosban és Párizsban játszódik), és ennek a vezetője Liam Neeson karaktere – megkapják a feladatukat O ügynöktől (akit Emma Thompson formál meg), hogy derítsenek fel egy gyilkossági ügyet. Természetesen ebben az idegen lények keze is benne lehet.

A mozit a Straight Outta Compton és a Halálos iramban 8 rendezője, F. Gary Gray rendezi. A forgatókönyvet A vasember Matt Holloway és Art Marcum írói jegyzik. Az eredeti filmek producerei, Walter F. Parkes és Laurie MacDonald producerként tértek vissza, Steven Spielberg pedig a negyedik film executive producere.

A Men in Black International-t 2019. június 14-én mutatják be az amerikai mozik.
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás