Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

2019 nyarán Magyarországra jön a Clean Bandit

2019 nyarán Magyarországra jön a Clean Bandit

Zene, Film & Kultúra

2019 nyarán Magyarországra jön a Clean Bandit

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:17
A zenekar folyamatosan feszegeti a modern pop határait az elektronikus, dancehall, klasszikus, R&B és pop műfajok változatos keverékével. A trió életében a nagy áttörést 2014-ben a Grammy nyertes Rather Be jelentette, Jess Glynne-nel kooperálva.

2016-ban jelent meg a 10 millió eladott példányt produkáló Rockabye single Sean Paul és Anne-Marie közreműködésével. A dal több mint 40 ország sikerlistájának élmezőnyébe hajította a bandát és kilenc héten keresztül foglaltak helyet az Egyesült Királyság listáinak élén.

Ugyanígy kuriózum lett a Symphony vagy például a I Miss You, Julia Michaels-szel. 2018. november végén jelent meg Clean Bandit új lemeze a „What is Love?”, ami az elmúlt három év munkásságának gyümölcseit szedte egy kosárba és indított egy izgalmas fejezetet a zenekar életében. Az új lemezt mi is felvezettük, amiről ide kattinva tudtok olvasni, na meg persze meg is tudjátok hallgatni azt.

Három hazai produkció is nyilvánossá vált a SZIN-en. Először lép fel a szegedi fesztiválon az arénákat púposra töltő Rúzsa Magdi. Idén nem láthattuk a fesztiválon, de jövőre érkezik a SZIN-re „friss hangzásával és a jelenkorra tűpontosan reflektáló üzeneteivel” a Follow the Flow és a koncertjein hatalmas energiákat felszabadító Anna and the Barbies is.

A SZIN szokás szerint az augusztust zárja, ami 2019. augusztus 28-a és 31-e között kerül megrendezésre.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria