promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legdrágább mellkas szőrzete Budapesten koncertezik
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A hetvennyolcadik életévét taposó legenda a legújabb hír szerint Budapesten, a  Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Hogy mikor? A pontos dátum: 2019. június 22-én.

Szóval elő lehet nyugodtan készülni a frissen vasalt inggel és elegáns fekete nadrággal, hogy aztán jövő nyáron az ember olyan dalokra ropja, mint a She's a lady, Sexbomb vagy a Delilah. S, ha az ember fiának, lányának szerencséje is van, akkor meg is pillanthatja majd az öreg Tom mellszőrzetét, amely szerény 7 millió dollárra van biztosítva.

Nem véletlen, Tom Jones whiskey-től mámoros hangja mellett, mellkasszőrzete az, amely abszolút kiemeli őt a tömegből. Mondhatni egy villantással több hölgy szívét képes elnyerni.

Az énekes 2001, 2009, 2011, 2014 és 2017 után immár hatodszor lép fel magyar közönség előtt; legutóbb tavaly a VeszprémFesten járt.

Pályafutása során kapott Grammy-díjat, Brit Awardsot, 1999-ben átvehette a Brit Birodalom Érdemrendjét (OBE), 2006-ban lovaggá ütötte II. Erzsébet királynő. 1965 óta mintegy 150 millió példányban adták el lemezeit. Legutóbbi – sorrendben 41. – stúdióalbuma, a Long Lost Suitcase 2015-ben jelent meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás