promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Szívtől a szájig”: LP megint nagyot alkotott
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az amerikai énekes-dalszerző Laura Pergolizzi (LP) Heart To Mouth címet viselő ötödik stúdióalbuma a két évvel ezelőtti, átütő sikerű Lost On You utódja, amit már több mint 700 milliószor streameltek és sok európai országban többszörös platina- és gyémántlemezzé vált. Érdekes leírni, hogy ez már ötödik lemez, mert tényleg az előző kiadvány címadó dala kellett ahhoz, hogy egy egész világ megismerje a nevét. Hazánkban is, mivel LP ezzel a szerzeménnyel a magyar rádiós játszási listák első helyét is hetekig birtokolta.

Az album előfutáraként három dal jelent meg: a Girls Go Wild, a Recovery és a When I’m Over You – utóbbinak a producere Mike Del Rio volt, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint az X Ambassadors vagy Kylie Minogue.

Az ötödik lemez ismét elengedi LP fantáziáit, és nincsenek határok pop és rock között. A 12 dalból álló kiadvány minden szempontból hozza azt a magas mércét, amit anno az énekesnő megugrott, úgy, hogy közben nem hazudtolja meg a saját stílusát sem.

A lemez címét érdekes magyarra fordítani, nyersen valahogy úgy hangzana, hogy szívtől a szájig. Az énekesnő elmondta, hogy amikor melódiákat jelentett meg, akkor az olyan, mintha a szívétől közvetlenül a szájáig utaznának a dalok, szóval így már érthető a dolog. Mindegy, hogy szomorú számok, vagy égbeemelő ódák születnek, ezek mind ugyanonnan jönnek, vagyis Laura szívéből.

LP és zenekara az 2019 elején turnéra indul: 25 városban mutatják be a most megjelenő lemezt. Szerencsések lehetnek a rajongók, mert Laura Sopronban és a fővárosban is fellép hazánkban jövőre.

Addig viszont tessék készülni az új albummal, amit ide kattintva értek el, hogy az új dalokat is ugyanúgy tudjátok énekelni, mint a Lost On Yout.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás