promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most élőben is megnézheted, hogy Richie Kotzen mit tud egy gitárral
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Egyszerűen annyit szoktak mondani, hogy amikor Kotzen gitározik, akkor lehet hallani, hogy Ő az. Egyszerűnek tűnik így leírni őt, de ez az igazság. A gitárvirtuóz olyan egyedi stílussal rendelkezik, amely azonnal felismerhető és megfogja az embert, a hangjáról már nem is beszélve.

Nem is csoda, hogy a világ egyik vezető gitármárkája a Fender már két, úgynevezett „signature” modellel is kifejezte megbecsülését a művész iránt. A signature kifejezést itt nem lehet lecserélni, ez gyakorlatilag egy híres gitáros egyéni elképzelése alapján készített hangszer.

A virtuóz már mestere a gitárnak, talán még álmában is tudna játszani. Ez nem csoda, mert nagyon fiatalon, már 7 évesen ott volt a hangszer a kezében, 12 éves korában pedig már megalakította az első bandáját. 18 évesen nem a nagykorúságát ünnepelte, hanem San Franciscóba utazott, és a Shrapnel Recordsnál rögzítette első albumát.

Gitárstílusával, amely a rock, a blues és a jazz fúziója a soul és popzene keverékével, Kotzen rendkívül változatos, immár 20 éves karrierrel rendelkezik.  Ezen időszak alatt kísérő triójával hűséges rajongói bázist épített az Egyesült Államokon kívül szerte Európában, Latin-Amerikában és Japánban is.

2019-ben a művész visszatér Budapestre, hogy ismét lenyűgözze magyar rajongóit most a Barba Negra Track színpadán, július 9-én. Limitált számban Early Bird jegyek kaphatók december 20-ig vagy a készlet erejéig 8 900 forintért, utána a belépők 9 900 forintba kerülnek majd.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás