promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkeztek az első nagy nevek a 2019-es Balaton Soundra
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ahogy már megszokhattuk az elektronikus zene nagyágyúi érkeznek a zamárdi fesztiválbeach-re, amit jövőre július 3-7. között rendeznek meg. A Balaton-partra érkezik a titokzatos, mályvacukor-maszkos lemezlovas és producer Marshmello, aki nemrég, a 2018-as MTV EMA gálán elnyerte a legjobb elektronikus fellépőnek járó díjat. Christopher Comstock a 26 éves kora ellenére a legnagyobb producerek közé küzdötte fel magát mainstream kategóriában, szóval nagy húzóneve lesz a fesztiválnak.


A másik nagy nevet senkinek sem kell bemutatni, és csak udvariasságból nem vele kezdtem a felsorolást. Armin van Buuren a trance nagykövete, és ötször választotta meg a közönség a világ legjobb DJ-nek, de nagyon jól tudjuk, hogy a szakma is leborul előtte. Most többször is foglalkoztunk vele, elsőként az ASOT 900 himnusza miatt, majd azért, mert kicsit belement a rave őrületbe. Mivel temérdeknyi szám jött ki most tőle a Promotionsön is az újak közül, így engedjétek meg, hogy inkább valami klasszikusat mutassak tőle.


A harmadik giga név az William Sami Etienne Grigahcine, de használjuk azt, amit mindenki ismer: Dj Snake! Korán, 14 évesen kezdett a zenével foglalkozni, 19 évesen már francia klubokban játszott. 2005-ben találkozott Steve Goncalves menedzserrel, aki arra ösztönözte, kezdjen el saját zenét létrehozni, ami mint tudjuk, nagyon jó döntés volt. Azóta már Grammy-díjra is jelölték, de talán a legfontosabb, hogy imádja a közönség.


Igent mondott a szervezők felkérésére a világ legnagyobb mainstream hip-hop sztárjainak egyike, Future, a berlini elektronikus zenei szcéna egyik legismertebb emelkedett figurája, Paul Kalkbrenner és közkívánatra visszatér az ausztrál house DJ-producer Timmy Trumpet is.


A Soundra tart jövőre a DJ Mag listáján az elmúlt évben négy pozíciót ugró és immár a világ 7. legjobb DJ-je, Don Diablo, az ausztrál ikertestvérek, Mim és Liv Nervo, a Balaton Sound egyik nagy „szerelmese”, Hernan Cattaneo, az ausztrál ifjú titán, Will Sparks, az amsterdami DJ duó, Sunnery James & Ryan Marciano valamint a kanadai rapper/hip-hopper, Killy.


Van miből válogatni, szóval most sem fog szégyent hozni magára a Sound. December 10-én indul a 72 órás early bird akció, amikor is 20 ezer forintot spórolhat, aki a bérletek valamelyikéből vásárol.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás