promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  Europress
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]A rövidfilmben Hugh Grant, Andie MacDowell és Kristin Scott Thomas is visszatér régi szerepében, a forgatókönyvet pedig az eredeti filmet jegyző Richard Curtis írja. A jövő márciusi Red Nose Day adománygyűjtő napra készülő produkció a One Red Nose Day and a Wedding címet kapta. 
Határozottan öregebbek lettünk mindannyian. Igazán élvezetes volt kitalálni, hogy mi minden történt közben a szereplőkkel
– mesélte a BBC Newsnak Curtis.

A forgatókönyvíró elárulta, hogy a folytatásban a társaság egy ötödik esküvőre gyűlik össze, de természetesen semmi sem sikerül úgy, ahogy tervezték. A filmet Mike Newell rendezi, a további szereposztásban John Hannah, Rowan Atkinson, James Fleet és David Haig is feltűnik. A szereplők közül nem tér vissza Charlotte Coleman, aki Scarlettet játszotta, a színésznő 2001-ben, 33 éves korában elhunyt.
 
A Négy esküvő Hugh Grant és Curtis karrierjét is a magasba repítette: Curtis ezt követően írta a Notting Hill – Sztárom a párom és a Love Actually – Igazából szerelem című nagy sikerű romantikus vígjátékokat. Utóbbihoz 2017-ben szintén készített a Red Nose Dayre egy kisjátékfilmes folytatást. Az alkotás 1995-ben a legjobb film BAFTA-díját és a legjobb idegen nyelvű film César-díját is elnyerte, Hugh Grant pedig Golden Globe-díjat kapott alakításáért.

(Promotions via MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás