promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Armin van Buuren ismét megőrült
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Armin van Buuren múzsája a trance, de ahogy idősödik, egyre jobban szeret kísérletezni, ami jól is áll neki. A producerek jól tudják, hogy ha beleragadnak egy stílusba, akkor nem igazán tudnak szélesebb közönséget elérni. Szerintem Armin műfajok közötti hajózgatása megbocsájtható, mert mindig letesz néhány olyan dalt az asztalra, amitől eláll az ember szava. Az ASOT 900 himnusza, a Lifting You Higher is ilyen volt.

A W&W az már más tészta. A holland páros régen trance zenéket írt, de rájöttek, hogy mostanság a pumpálós electro-house mozgat mindent, úgyhogy áttértek arra – persze profi szinten. Arminnal továbbra is jóban vannak, így egyáltalán nem véletlen a kollaboráció, ami ismét nagyot fog robbanni, már csak azért is, mert az elektronikus zenében is menő mostanság a retrózás.

Most visszamegyünk kicsit a '90-es évekbe, mivel a rave stílus kerül előtérbe. Nekem is nosztalgikus élményeket adott az egész, de legjobban csak azt jutotta eszembe, mennyire imádok én egy többnyire feldolgozásokat nyomató zenekart, a Scootert.

Hogy ez a dal rave? Hát, az is, de van benne bőven hard trance is. Ezek a műfajok anno iszonyatos nagy befolyással voltak a világ táncparkettjeire, de a mai generáció is el fogja dobni az agyát a droptól, amit kereshetnek majd a nagy ugra bugra közben, amit letolnak rá.

Még a videó is kicsit retró: Arminék felcsapnak amolyan Mátrix szintű hackereknek, hogy a futurisztikus város lakóit felkészítsék a ravere. Ha a hackelésből party kerekedik, akkor kit érdekel, nem igaz? A klipet lent nézhetitek meg, aki inkább a zenét részesíti előnyben, annak az extended mixet ajánlom, amit ide kattintva értek el.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás