promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Negyvenezren hallgatták a 15 éves magyar zongoraművészt a kínai arénában
Borítókép:  Fotó: Facebook/Virtuózok
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Fantasztikus érzés volt ennyi ember előtt játszani, köszönöm Mr. Roy Fu-nak, a Deer Capitalnak, Peller Mariannak és a Virtuózoknak ezt a csodálatos élményt
– nyilatkozta a Fideliónak Boros Misi Sencsenből. A 15 éves magyar zongorista 2014-ben 11 évesen megnyerte kategóriáját a Virtuózok nevű tehetségkutatóban, s nyereményként több nemzetközi koncertet is adhatott már, többek között olyan komolyzenei csodahelyszínen, mint a New York-i Lincoln Center. A hétvégén már a Fideliónak mesélt telefonon a shenzeni Arénában tartott koncertjéről, melyre közel negyvenezren váltottak jegyet.

Peller Mariann, a Kis Virtuózok Alapítvány vezetője meghatottan nyilatkozott a kínai koncert után:
Újabb fantasztikus kihíváson vagyunk túl, amely után elmondhatjuk, a Virtuózok nemzetközi sikerének az első mérföldkövéhez érkeztünk. Az, hogy egy 40 ezres aréna közönsége lélegzetvisszafojtva hallgatta a »mi fiunkat«, elmondhatatlan büszkeség, csodálatos érzés. Még fel sem ocsúdtunk a New York-i koncertünk sikere felett érzett örömből, és most itt állunk a sencseni reptéren egy ilyen csodálatos hét után.
A producer nem tart attól, hogy a Virtuózok csodagyerekei közül bárki elszállna a kínaihoz vagy a New York-ihoz hasonló élmények hatására:
Az a szerénység, ahogy Misi kezelte az autogramkérők és fotózkodó zenerajongók sorát... Igazi sztár, gyermeki tisztasággal. Tisztelettudó, szerény, szorgalmas: csodálatos emberek, nem csak ígéretes művészek a mi tehetségeink!
Minden bizonnyal nem ez volt Boros Misi utolsó ilyen volumenű fellépése, ugyanis a túrát szervező Roy Fu május óta résztulajdnosa lett a Virtuosos Holdingnak, s kifejezett célja, hogy az egész világot megismertesse az ifjú magyar zongoraűvész tehetségével.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás