promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtudtuk, hogy kinek a halálát nem tudnák elviselni a The Walkind Dead rajongói
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mint tudjuk a The Walking Dead egy elég nagy időugráson van túl, miután Rick karaktere lelép a sorozatból. Mint már sokan tudjátok, őt nem ölték meg, csak átkerül egy másik csoporthoz, az ottani történéseket pedig 3 film fogja feldolgozni. Andrew Lincoln már a családjával akar lenni, és így oldották meg, hogy a TWD univerzumában maradhasson, de ne vegyen el tőle annyi időt a forgatás.

Mint tudjuk, Rick megölése nagy hiba lett volna, mivel a képregényben is kiemelten fő karakterről beszélünk, a többieket viszont előszeretettel henteli a sorozat. Ez most nagy fogás az iparban: drasztikus változás jön, valamivel sokkolni kell a nézőket? Hát, nyírjunk ki valami főszereplőt! A kreatívok között mindenki bólogat, hogy jaja, nyírjuk ki!

Azonban most nem várt összefogás jött az egyik karakter életben tartásáért, szóval valakit végig nagyon látni akarnak a sorozatban. Ki lehet az, Daryl? Nos, Darylt nem fogják megölni, annyi hétszentség, mert rá akarnak most erősen építeni, plusz ahogy fent említettem, nem emberről van szó.

Azonban köze van Darylhez, mivel az egyik társáról beszélünk, aki a kutyája. Rick eltűnése után Daryl egyedül él az erdőben remeteként, és a hűséges németjuhász segíti minden egyes lépését. Feltűnésekor pont bajba kerül, és a zombik áldozatául eshetne, de a főszereplőnk megmenti. Utána annyira a nézők szívéhez került, hogy rá akarnak parancsolni a kreatívokra, hogy meg ne merjék ölni a kutyát, vagy nagyon pipák lesznek.

Ha mi is féltjük a kutyust, akkor a petíciót ide kattintva tudjuk aláírni. Cikkünk írásakor már majdnem 48 ezren írták alá, és a célhoz 50 ezer kell, ami hamar meglesz, sőt, bőven túl is fogja azt szárnyalni. Ha az alkotók hallgatnak a rajongókra, akkor a kutya marad.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás