promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerinted kik a legviccesebb képregény karakterek?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Gondoltuk volna, hogy az első Batman sorozat még viccesre akarta venni a figurát? Hát, pedig az Adam West- féle nagyon is, és csak ezután indult be az a sötét Batman világ a mozgóképen, amit a képregény is magába foglalt. Meg merem kockáztatni, hogy a Christopher Nolan féle Batmannél nem igazán lesz jobb feldolgozás, a közeljövőben legalábbis biztosan nem.

Hiába akarunk elmélyült és sötét karaktereket, valamint sztorit, amitől jó értelembe véve kiráz a hideg, az emberek többsége agykikapcsolást akar a moziban és nevetni. Ezért is imád poénokat csempészni a Marvel univerzuma a filmjeibe.

Azért valljuk be őszintén, ha ez nincs megfelelően kompenzálva, akkor már kicsit lagymatagnak tűnik az egész. Vérbeli akció-vígjátékra meg maximum egy Deadpool esetében számítunk. Ő előkelő helyre került a listán, de azt azért persze nem áruljuk el, hogy első lett-e.

Akit nagyon sokan hiányoltak a listáról az Drax, de megemlítették Maszk karakterét is. A második is képregényfigura, sőt, lényegében szuperhős, a jó oldalon áll és bizony vannak bőven ellenségei. Most, hogy így belegondoltam, még lehet elő is fogom venni a régi animációs sorozatát, hogy nevessek egy jót.

Említve van még a kimaradásból Loki, Thor, Shazam, de ha ez így van, akkor még is kik vannak a listán? Vessük bele magunkat, és meglátjuk!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás