promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ed Sheeran után rengeteg fantasztikus nevet kaptunk a Szigetre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Foo Fighters tavaly járt nálunk Magyarországon, és most újra visszatérnek, ráadásul a Szigetre! A koncert rendhagyó lesz, mivel még a nagy nevek is nagyjából másfél órányi fellépő időt kapnak, de a világ egyik legjobb rockbandája augusztus 13-án egy két és fél órás show-val készül.


A banda előtt ráadásul szintén egy headliner izzítja majd be a közönséget. Érkezik a „2018 Legjobb pop duó előadó”-nak járó Grammy győztese a Twenty One Pilots személyében. Az tehát már biztos, hogy nem mindennapi finálét tesz a Nagyszínpadra a 2019-es Sziget. Gondoljunk csak bele: Ed Sheeran-nel indít a Nagyszínpad és a Twenty One Pilots – Foo Fighters kombóval zár, nagyon kecsegtetően hangzik.


A headliner sorban már biztos fellépő augusztus 8-án a kívánságlisták élmezőnyének állandó tagja, az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb indie-pop zenekara, a The 1975. Augusztus 9-én – a Nagyszínpad főműsoridejében A DJ Mag első pozíciójából immár harmadik éve kimozdíthatatlan Martin Garrix zenél.


Megvan már az augusztus 12-i Sziget nap headlinere is, akik 2015-ben már jártak a Szigeten és a Nagyszínpad történetének egyik legtökéletesebb koncertjét adták. Ez a Florence + The Machine, akik már az új lemezről is hoznak majd ízelítőt.


A most nyilvánosságra került Sziget fellépők hosszú listáján ott van továbbá az angol énekes-zeneszerző Richard Ashcroft, a walesi indierock-posztpunk Catfish and The Bottlemen, a brit elektronikus-indie trio, a Chvrches vagy a londoni illetőségű, modern soulban utazó kollektíva, a Jungle.


Most már jöjjön felsorolás szerűen kivel találkozhatunk még biztosan: érzkezik a Kodaline, The Blaze, Maribou State, Idles, Superorganism, Pale Waves, Parcels, Boy Pablo, Frank Turner & The Sleeping Souls, Of Mice & Men, Frank Carter & The Rattlesnakes, Gang Of Youths, Alma, Yungblud és a belga-egyiptomi Tamino.

Látható, hogy a Sziget valóban igyekszik magasabbra tenni a mércét, és mint tudjuk, itt még nincs vége a dolognak. Most érjük be ennyivel hamarosan jön az új csomag!

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás