promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy parádéra készül a Budapest Park
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A rajongók örülhetnek, mert újra nálunk DJ-zik majd a trance egyik koronázatlan királya, ATB. A három előadó közül ő az egyetlen, aki nem bír leállni az alkotással, és már több mint 10 album van a háta mögött. Az előző neXt nevezetű pont tavaly látott napvilágot, amin nem kevesebb, mint 25 darab új szerzemény volt. André Tanneberger továbbra is a klasszikus trance és chill stílust képviseli, és biztosak lehetünk benne, hogy a régi, nagyot robbant dalait is bele fogja csempészni a szettjébe.


Mauro Picotto is tiszteletét teszi az est folyamán, akitől elsőre szerintem mindenkinek a Komodo című slágere ugrik be. A főleg szintén trance stílusban tevékenykedő olasz DJ már 1988-ban döntős volt a DMC Italyn és a következő évben megnyerte a Walky Cup Competitiont is, így egyenes út vezetett a top lemezlovasok közé. Jöttek a saját szerzemények, és gyakorlatilag egy egész világ ismerte meg a nevét. Mostanság főleg ő is inkább technoval foglalkozik, de egészen biztosan elő fogja venni a régi dallamosabb énjét is.


A német WestBam nevét sem hiszem, hogy be kellene mutatni bárkinek is, mivel Dr. Mottéval az akkori Love Parade kulcsfigurái és arcai voltak. 1989-ben ők rendezték meg az első berlini őrületet, mintegy két tucat emberrel és egy kisteherautóval. Ez, mint tudjuk a 2000-es évek elejére több millió emberes parádévá, őrületté nőtte ki magát. WestBam nagy hatással volt a techno és rave kultúrára, és veteránként egészen biztosan egy fantasztikus szettel örvendeztet majd meg minket.


A Budapest Park 2019. augusztus 31-ére, szombatra jelentette be az egész estés parádét, amit a rajongóknak, na meg a retro elektronika kedvelőinek is bűn lenne kihagyni.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás