promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet egy kis Take That nosztalgia?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ami Amerikában a Backstreet Boys, az a briteknél a Take That. Nem mondom, hogy össze lehetne hasonlítani őket, és kellene háborúzni melyik a jobb, én lezárnám annyival, hogy mindkettő más, nagyon más.

Annyit biztos, hogy szubjektíven a Take That állt hozzám közelebb, mert érzem rajtuk azt a brit hatást, amit én marhára imádok, meg populáris, de nem kellemetlenül. Mondjuk a Patience című dalukat bármikor meg tudom hallgatni, mondjuk az is igaz, hogy az az új generációs Take That, de ez akkor is pozitív. Na, de mondjak klasszikust is, például a Back for Good, még azt is imádom, pedig az nekem már nyálas kicsit.

Visszatérve a lemezre, 27 dalt tartalmaz, ami három évtizedet ölel fel a banda első albumától a Take that and Partytól napjainkig. A kiadvány olyan vendégelőadók közreműködésével készült, mint például a Boyz II Men vagy Barry Gibb, a legendás Bee Gees alapítótagja, és három vadonatúj dal is szerepel rajta, folytatván az eddigi egyik legnagyobb britpop-banda történetét.

Jelenleg Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen alkotják a Take Thatet. 1989-ben öttagú bandaként indulva azonnali sikerben volt részük, az első két albumuk a toplisták élére repítette őket, míg a harmadik albumuk 11 országban uralta a listák csúcsát. A Robbie Williams távozása utáni szünetet követően 2005-ben alakult újra a csapat, szintén egy toplistás album kiadásával. Időtállóságuk és hihetetlenül jó zenéik juttatták el a Take Thatet a brit zene csúcsára és most az Odyssey-vel ünneplik helyüket a világ legnagyobb bandái között.

A két CD-s album egy válogatás a legnagyobb slágereikből és klasszikusok újragondolásokból:
Néhányat újradolgoztunk anélkül, hogy az eredeti hangulatukat meghamisítottuk volna. Tisztelettel kell bánni a dalokkal, de ugyanakkor hagyni kell, hogy a kreativitás szárnyaljon és valami újat alkosson
– mondta Gary.

Mark Owen csak annyit jegyzett meg, hogy ez az egész válogatás elmeséli a teljes történetet, és ha csak egy Take That albumot venne meg az életében, akkor ez lenne az.

Hát, nosztalgiára fel! Az albumot ide kattintva tudjátok meghallgatni!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás