promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fellélegezhetünk, Pókember újabb ellensége kap saját mozit
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Venomtól joggal várták a rajongók, hogy végre jönni fog egy alkotás, ami nagyon sötét lesz és rendesen bemutatja Pókember egyik legádázabb ellenségét. A PG-13-as korhatár bejelentésénél azonban mindenki tudta, hogy ez nem úgy fog kinézni, ahogy sokan gondolják. Nincs mit tenni, a bevétel fontosabb volt, és így a szórakoztató elemek is inkább előtérbe kerültek.

A Sony óriásit kaszált, mivel a Venom bevétele már 780 milliónál tart. Itt fontos volt az is, hogy a film költségvetése nem szállt el, és 100 millióból ki tudták hozni az egészet. Ezzel például már be is előzte A galaxis őrzőit, és valószínűleg le fogja nyomni a Deadpoolt is, ami anno 783 milliónál állt meg.

A nem várt siker és a bevételek arra ösztönözték a stúdiót, hogy a Venom kapjon még egy felvonást, akárhogy is fog elsülni. A jelenlegi tervek szerint a folytatás 2020 októberében kerülhet a mozikba.

Azonban 2020-ban a Sony be fog dobni még egy negatív hősről készült filmet, aminek a középpontjában Morbius áll. Érdekesség, hogy ő is a Pókember ellenfeleként kezdte.

Michael Morbius elismert tudós volt, de egy fura vérbetegségben szenvedett, aminek meg akarta találni az ellenszerét. Az eljárás persze megmentette az életét, de mellékhatásként a vámpírokéhoz hasonló tulajdonságokra tett szert, és jött a vérszomj is, ami miatt ölni kezdett.

Morbius alapból jó szándékú, ezért is inkább bujdosni kezd. Pókember mellett Pengével is meggyűlik a baja és vele is többször összecsap, de gyakran kötnek fegyverszünetet, hogy egy-egy közös ellenséget legyűrjenek.

A film itt is inkább Morbius történetére fog koncentrálni. Maga a karakter már a Penge második részében is szerepelt volna, mint főgonosz, de a Marvel ott visszakozott, és inkább későbbre tartogatták a megjelenését. Ha hinni lehet a pletykáknak, Morbiust az ezerarcú Jared Leto fogja megformálni, aki Joker után már szomjazik valami ilyesféle szerepre.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás