promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már bele is vethetjük magunkat a „Királylány” új feldolgozásába
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A miskolci származású banda még júniusban mutatta be a dalt, a „Többet mond itt minden Rólad” című első albumuk előfutáraként. A Királylányt biztosan nem tudtuk elkerülni, ha hallgatunk rádiót, valóban elég népszerű felvétel lett.

Az akusztikus és elektronikus elemeket vegyítő zenei alaphoz Fehér Holló nyúlt hozzá, aki a The Palace együttes tagja, de dolgozott már például Kállay-Saunders Andrással és Miskovits Marcival is. A remix egy sokkal rádióbarátabb, dallamosabb és fülbemászóbb alapot kapott.
Két verzió is készült a dalból, megkértek, hogy az elsőhöz képest egy teljesen más hangszeres megoldásban gondolkozzak. Nagyon hasznos volt nekem, egyrészt mert egy új zenei világot teremteni mindig fejlődéssel jár, másrészt mert Pásztor László szárnyai alá vett és rengeteg hasznos tanácsot adott. Jó volt tanulni tőle és azóta máshogy látok sok mindent 
– mesélte a producer a legfrissebb átiratáról.

Fehér Holló azt is elárulta, hogy a hosszútávú együttműködés sem kizárt a The Sign zenekarral:
Nagyon megtisztelő volt ilyen tehetséges srácoknak a számához hozzányúlni. Amikor a remixet csináltam az vezetett, hogy az ének milyen hangulatba helyez. Remélem még dolgozhatok együtt velük.
Most azonban jöjjön a remix! Hogy az eredeti, vagy a Fehér Hollós verzió tetszik-e jobban, azt mindenki döntse el maga.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás