promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végig tudnád röhögni a Hang nélkült?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha a tavalyi év egyik legjobb horrorjának a Tűnj el-t mondtuk ki, akkor az idei évé nyugodtan lehet a Hang nélkül. John Krasinskinek végül egy horror lett a harmadik rendezése, amivel most már végképp sikerült leráznia magáról Jim karakterét A hivatalból.

Krasinki ráadásul úgy hozta össze az év meglepetés horrorját, hogy nem igazán néz ilyen típusú filmeket, mivel nem az ő világa, de lehet talán pont ezért lett ilyen jó, mert nem volt rá hatással semmilyen mai gagyi. Az alkotás végig feszült, és zseniális ötleteket alkalmaz, és persze azt is bebizonyítja, hogy John mennyire kiváló rendező. Végig azon volt, hogy ez egy tökéletes horror legyen, és bizony az is lett. Bár azért a kemény mag megtalálta benne a logikai hiányosságokat, de ezzel mi most ne foglalkozzunk.

Azonban akkor mi a fenén nevettek az emberek az első tesztvetítésen? Meglepő lesz, amit most fogok írni, de John Krasinskin hahotáztak annyira. A főszerep mellett ő alakította a földönkívülieket is, és így bele kellett bújnia egy motion capture-ruhába. Ez a digitális mozgásrögzítés, ami a filmiparban később animálásra kerül.

Nos, a baj csak annyi, hogy a tesztvetítéseken, főleg a legelején, még a nyers filmet tárják a nézők elé. Itt hiányzik a digitális utómunka, és ez a nézőkből ki is hozta rendesen a nevetést. Igazából, ha pár izgalmas jelenetet most visszaidézek, és magam elé képzelem Krasinskit abban a ruhában, hát bizony én is röhögök.

Andrew Form és Brad Fuller producerek egy Yahoo-s interjúban el is mesélték, hogy hiába kérték a közönséget, hogy vonatkoztassanak el ettől, borult minden, ezért a többi vetítést le is állították akkor, mert tudták, hogy ennek így nem lesz értelme.

Viszont a végtermék óriási siker lett. A 17 millióból összehozott alkotás 332 milliós bevételnél jár jelenleg. Krasinskiék már dolgoznak a második részen, és megígérték, nem ugyanarra a filmre fogunk beülni, csak még van ebben a világban több is, amit ki lehet hozni.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás