promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a karácsonyi Deadpool előzetes
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Once Upon A Deadpool a karácsonyi időszakra megy rá, és egy limitált kiadású alkotás lesz. Igazából nem lehet szépíteni, ez valójában a Deadpool 2, amit új jelenetekkel toldanak meg, azonban a korhatáros részeket kivágják, így megoldva a PG-13-as besorolást. Brutális erőszak kiírva, ahogy a káromkodás is.

A sztorihoz elővették William Goldman, „A herceg menyasszonya” című klasszikusát. Itt a nagyapa, akit Peter Falk alakított, olyan esti mesét mond unokájának, amely nemzedékek óta száll szájról szájra a családjukban, és a mese lassan megelevenedik. Columbot itt persze Ryan Reynolds váltja majd, és ő mondja el a sztorit, a Deadpool PG-13-at.

Az 1987-es verzióban Fred Savage játszotta az unokát, aki visszatér ugyanebbe a szerepbe. Sajnos nincs más választása, végig kell hallgatnia a mesét, mivel Deadpool elrabolta, és oda is szikszalagozta szerencsétlent az ágyhoz.

Lehet kapunk még egy-két vicces részt, de az egészen érződik a 21st Century Fox pénzhajhászata, mert hogy értelme nem sok van a gyerekbarát verziónak, az is biztos. A film december 12-én debütál az amerikai mozikban, hozzánk azonban biztosan nem ér el. Szűk piacra van szánva, szóval ez annyira nem is baj. Aki meg vérbeli Deadpool rajongó, úgy is hozzá fog jutni valahogy.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás