Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a karácsonyi Deadpool előzetes

Megérkezett a karácsonyi Deadpool előzetes

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a karácsonyi Deadpool előzetes

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:00
A Once Upon A Deadpool a karácsonyi időszakra megy rá, és egy limitált kiadású alkotás lesz. Igazából nem lehet szépíteni, ez valójában a Deadpool 2, amit új jelenetekkel toldanak meg, azonban a korhatáros részeket kivágják, így megoldva a PG-13-as besorolást. Brutális erőszak kiírva, ahogy a káromkodás is.

A sztorihoz elővették William Goldman, „A herceg menyasszonya” című klasszikusát. Itt a nagyapa, akit Peter Falk alakított, olyan esti mesét mond unokájának, amely nemzedékek óta száll szájról szájra a családjukban, és a mese lassan megelevenedik. Columbot itt persze Ryan Reynolds váltja majd, és ő mondja el a sztorit, a Deadpool PG-13-at.

Az 1987-es verzióban Fred Savage játszotta az unokát, aki visszatér ugyanebbe a szerepbe. Sajnos nincs más választása, végig kell hallgatnia a mesét, mivel Deadpool elrabolta, és oda is szikszalagozta szerencsétlent az ágyhoz.

Lehet kapunk még egy-két vicces részt, de az egészen érződik a 21st Century Fox pénzhajhászata, mert hogy értelme nem sok van a gyerekbarát verziónak, az is biztos. A film december 12-én debütál az amerikai mozikban, hozzánk azonban biztosan nem ér el. Szűk piacra van szánva, szóval ez annyira nem is baj. Aki meg vérbeli Deadpool rajongó, úgy is hozzá fog jutni valahogy.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria