promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem teljesített úgy a Legendás állatok 2, mint várták
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Legendás állatok – Grindelwald bűntetteire nem voltak annyian kíváncsiak Amerikában, mint várták és csak 62 milliót tudott összehozni az amúgy 200 millióból készült film. Persze a világbevételek megmentették, mert az 253 milliónál állt meg. A résznek az sem tett jót, hogy elég gyenge kritikai fogadtatása volt. Munkatársunk is látta, írását ide kattintva olvashatja!

A Harry Potter-világában játszódó franchiset öt részesre tervezik, és készítő Warner Bros. stúdiónak azért még nem kell aggódnia. Ha viszont ez megtörténik, valamin változtatni kell, de szerintem a Harry Potter fanatikusok, akiknek a generációja azért már felnőtt, nem fog elpártolnia a szériától.

Az ezüstérmes Grincset már múlt héten bemutatták, pedig még csak november van. Nálunk nem akarták annyira előrehozni a karácsony imádatot, és Mikulásra, azaz december 6-ra tették a premiert, amire valószínűleg tódulni fognak a családok. Most az animációs film 36 milliót hozott, és Amerikában 126-nál tart, világviszonylatban pedig 151-nél, de mint tudjuk, sok ország még vár a bemutatásával.

A Bohém Rapszódia nem csak nálunk, de még Amerikában is menő továbbra is, mert bronzérmes lett: 15 millióval toldotta meg a bevételt, ami a tengerentúlon 127-nél állt meg. Világviszonylatban nagyot tarolt az alkotás, mivel 328 millió dollárnál tart. Kritikánkide kattintva olvasható!

Premierként dobta be a Paramount a Mark Wahlberg és Rose Byrne főszereplésével készült Instant családot. Wahlberg komikus szerepeit úgy néz ki már unják a nézők, mert 15 milliót hozott csak az alkotás. Erre még ne rohanjunk, mert itthon csak január végén kezdik el vetíteni. A hazai nézők szeretik az ilyesmit, úgyhogy nálunk biztos nagyot fog menni.

A Nyughatatlan özvegyek egy '80-as évekbeli brit filmsorozat, az Özvegyek (Widows) nyomán készült, ez a premier szerezte meg az ötödik helyet. Steve McQueen rendezése gyászoló nőkről szól, akik elkövetnek egy rablást a néhai férjük terve alapján. Jó film lesz, és csütörtöktől már a magyar közönség is tesztelheti.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás