promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapest a főszereplő Ellie Goulding legújabb klipjében
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az angol énekesnő egy hosszabb szünet után, hatalmas lendülettel tért vissza. A klip zenei producere Diplo, akinek ugyebár a Major Lazer formációt is köszönhetjük. A producer és Ellie már korábban is dolgoztak együtt más projekteken.

Új koprodukciójuk hangzásban és megjelenésben is nagyon újszerű lett, ami Swae Lee amerikai rapper közreműködésének is köszönhető. Az együttműködés koordinátora a Universal Music Hungary kiadó volt, aki kiemelte, hogy számukra is hatalmas élmény, amikor több, hozzájuk tartozó előadójuk dolgozik együtt, főleg, ha mindez Budapesten történik.

ELLIE 2b
A klip magyarországi gyártócége az Admiral Film volt, akik segítették a külföldi ötletgazda csapat itthoni munkáját. Ők korábban már részt vettek hasonló nemzetközi koprodukcióban, többek között a 2018-as futball világbajnokság hivatalos klipjét is ők készítették. A gyártást több hónapnyi előkészítő munka előzte meg, a forgatás pedig 3 napon keresztül zajlott a legnagyobb titokban, szóval Elliet nem nagyon lehetett meglesni. Jól is kezelték, mert senki sem szúrta ki, hogy mi történik.
 
Ellie és Swae Lee mellett persze Budapest is főszereplővé vált. Megjelenik a Budai Vár, azon belül a Halászbástya, a Barokk kapu és a Várkert Bazár, valamint a Gellért Fürdő is szerepel több jelenetben. Most már vessétek bele magatokat, hogy mit alkotottak a srácok a fővárosunkban!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás