Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egyszeri és megismételhetetlen koncertsorozat a 20 éves Ismerős Arcoktól

Egyszeri és megismételhetetlen koncertsorozat a 20 éves Ismerős Arcoktól

Zene, Film & Kultúra

Egyszeri és megismételhetetlen koncertsorozat a 20 éves Ismerős Arcoktól

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:25
Ismerős Arcok mindenhol: múlt héten a Fábry Show-ban, e hét pénteken Harkányban, szombaton Berekfürdőn (a Tepertő és pörcfesztiválon). Ahogy a zenekartól megszokhattuk, a koncertsorozat természetesen nem ér véget e hónapban, és folytatódik december elején, de…

Igazán nagyot és egyedit majd december közepétől szól az egész, a hónap 14-ig napján Pécsett kezdődik az együttes 20 éves születésnapját ünneplő akusztikus koncertsorozat.

Az Ismerős Arcok a közösségi oldalukon azt ígérik az „Egy vérből valók vagyunk – 20 év, 20 dalban, 20 helyszínen” mottóval induló eseményekről, hogy:
Az előadásokon exkluzív környezetben csendülnek fel az elmúlt 2 évtized legkedveltebb dalai, újragondolva akusztikus formában. A hagyományos koncertekhez képest hosszabb műsoridővel, más színpadképpel és egyedi megszólalással tesszük emlékezetessé az előadásokat. Ez az esemény egyszeri és megismételhetetlen lesz, hiszen ilyen felállásban és megszólalásban csak az országos turnéban szereplő helyszíneken mutatjuk be a dalainkat.
Lesz azért egy kivétel, hiszen december 16-án Szentgotthárdon az együttes a helyi református templomban adventi koncertet ad, amely nem része a jubileumi sorozatnak, de ismerve az együttest, ettől még legalább annyit ad majd (ha nem többet, tekintettel a különleges időszakra). A részletes program itt megtekinthető.

És persze tudjuk jól, addig sincsen Ismerős Arcok a Nélküled nélkül, a zenekar himnuszát kötelező lett eljátszani a koncertek végén. Pontosabban nem volt mindig kötelező, csak erősen ajánlott, ezt Nyerges Attila frontember maga mondta el e sorok írójának egy korábbi cikkben.

(AA)