promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ed Sheeran a Sziget leggazdagabb előadójaként lekörözte a Facebook-ot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sheeran jókora pénzeket vág zsebre a fellépésekből, de inkább most a cége termeli a profitot, ami tavaly 27 millió font nyereséggel zárt. A The Sun szerint az énekes már több adót fizet, mint a Facebook.

Szóval így Sheeran naponta 75 000, tavaly összesen 27 millió fontot – átszámolva 9 963 000 000 forintot – keresett, ezzel a világ szólóelőadói közt immár ő a leggazdagabb. Azért a The Sun itt is kavart kicsit a dolgokon szokásához híven. Az énekes-dalszerző több mint 5 millió fontnyi adót fizetett be az Egyesült Királyságban, ami több, mint a Facebook adója volt 2015-ben és 2016-ban. Szóval igen, ezt így kell nézni, de ettől még így is nagy szám, hogy egy ember több adót fizet be, mint egy globális cég.

A hatalmas profit ellenére Sheeran nem szórja a pénzt egyáltalán. Önmagának mindössze valamivel több, mint 8 ezer fontot, mintegy 3 millió forintot vett ki, a maradék maradt a bankban. Az énekes számára nincs sok értéke a pénznek:
Ahogy jön, úgy megy. Nagyobb kincsek számomra a barátaim és a családom
– mondta az énekes.

A zenész nagyon sok pénzt fordít jótékony célra, nagy összeggel támogatja például a lakóhelye közeli gyermekkórházat is.
Nekem van elég, hogy kényelmesen éljek, a többi megy, hogy az embereket segítse
– mondja Sheeran, aki jövőre a Sziget Nagyszínpadán lép fel augusztus 7-én, amire a jegyek nagy része már elkelt.
Van még jegy, de napijegyből már csak pár ezret tudunk kiadni az első napra
– mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. Ez azért is van így, mert erre a napra a 3, 5 és 7 napos bérletekkel is számolni kell.

A Sziget a hónap végén újabb nagy neveket jelent be, szóval tessék készülni!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás