Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megtörte a csendet Schumacher felesége

Megtörte a csendet Schumacher felesége

Zene, Film & Kultúra

Megtörte a csendet Schumacher felesége

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:45
Az autóversenyző majd öt éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta szinte semmit nem tudni állapotáról. Sascha Herchenbach német zeneszerző egy „Born To Fight” című himnuszt komponált az autóversenyző tiszteletére, és a dalt tartalmazó CD-t elküldte a családnak – írja a Blikk. Elmondása szerint álmodni sem merte volna, hogy választ kap, ám egy Connie Schumacher által kézzel írt levél érkezett hozzá, amelyben az exversenyző felesége azt írja:
Szeretnék őszintén köszönetet mondani az üzenetedért és a kedves ajándékért, amely segít majd nekünk ezekben a nehéz időkben. Jó, hogy olyan sok kedves kívánságot és szép szavakat kapunk, amelyek nagy támogatást nyújtanak a családunknak. Mindannyian tudjuk, hogy Michael harcos, aki nem adja fel
– írta Connie Schumacher, aki 23 éve házasodott össze a versenyzővel.

Herchenbach levelét a Bunte magazin közölte teljesen terjedelmében. Az nem ismert, hogy pontosan mikor íródhatott a levél, de az biztos, hogy a zeneszerző 2014 decemberében írta a dalt. E pár soron kívül mást nem lehet tudni a pilótáról, bár sokan úgy gondolják, a Genfi-tó közelében, Svájcban tartózkodik, ahol orvosszakértők kezelik.