promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra Magyarországra jön csapatával a Deep Purple énekese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az 1978-ban alapított csapat multi-platina eladásokat tudhat magáénak olyan lemezekkel, mint a „Trouble”, a „Lovehunter”, a „Ready and Willing” és a „Come an’ get it”, vagy a robbanásveszélyes „Snake” hangzással bíró „Slide it in” és a közelmúltban 30 éves jubileumát ünneplő 1987-es, óriási sikerű „Whitesnake” album. Utóbbi tavaly kapott egy jubileumi Deluxe verziót is.

Ezekről a lemezekről számtalan slágerlistás top 10-es dal származik, köztük az élen végző „Here I Go Again” és „Is This Love”, valamint a felejthetetlen riffel bíró „Still Of The Night”.


A csapat David Coverdale (ének), Reb Beach (gitár), Joel Hoekstra (gitár), Michael Devin (basszusgitár), Tommy Aldrige (dob) és Michele Luppi  (billentyűs hangszerek) összetételben éppen befejezte 13. stúdióalbumát. Ennek első dalát, a „Shut Up & Kiss Me-t” majd a turné előtt akarják bedobni a mélyvízbe, amihez egy klip is készül.

Aki addig nem bírja ki, az újdonságként hallgathatja az „Unzipped” című anyagukat, ami az elmúlt 20 év ritka és eddig kiadatlan akusztikus felvételeinek gyűjteménye, és különleges lehetőség néhány Whitesnake klasszikus újrahallgatására teljesen más köntösben.
Megtiszteltetés, és hálás vagyok, hogy már 40 éve lehetek része ennek a csodálatos világnak, ünnepelhetünk, felejthetetlen pillanatokat oszthatunk meg és élhetünk át emberek millióival... és mindenkivel, aki csatlakozott hozzánk ezen a csodálatos utazáson… Nagyon szeretem a közös élményeket, és egyszerűen szeretem a munkámat, és mindig is szeretni fogom... Négy évtizednyi móka után! Köszönöm!
– nyilatkozta a turnéról Coverdale.

A Whitesnake 2019. június 25-én lép fel a Barba Negra Trackben. A jegyekre november 13-ától lehet lecsapni.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás