Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így még nem olvastak be Taratinónak

Így még nem olvastak be Taratinónak

Zene, Film & Kultúra

Így még nem olvastak be Taratinónak

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:03
A 20. század egyik legnagyobb hatású filmzeneszerzője az Aljas nyolcasban dolgozott együtt a rendezővel, de mint látni is fogjuk, az nagy túlzás, hogy együtt dolgoztak. Amúgy Morricone pont ezért be is tudott gyűjteni még egy Oscar szobrocskát. Felsorolni is sok lenne mennyi film zenéjét írta meg, vagy működött közre, de valahol 550-nél járhat ez a szám.

Az olasz mester a német Playboynak adott interjút, amire az egész világ felkapta a fejét. Morricone a beszélgetés közben kijelenti, hogy Tarantino egy hatalmas nagy kretén, és egyáltalán nem tartja rendezőnek.

Azon is ment a balhé, hogy Tarantino nem tisztelte annyira, amennyire általában az egekbe emeli Morriconét, és az utolsó pillanatban hívta fel, hogy neki bizony kell egy komplett filmzene:
Felhív a semmiből, hogy tegyek le az asztalra egy teljes filmzenét pár nap alatt. Ez szinte lehetetlen, ezzel csak teljesen feldühített.
A legnagyobb döfés azonban az volt, hogy Morricone egyszerűen kijelenti, hogy Tarantino egy kretén rendező, sőt, igazából azt, hogy rendező inkább le is hagyná:
Másoktól lopkod, és azokat újra összerakja. Ebben aztán semmi eredeti nincsen. Ettől, hogy lenne rendező valaki? Hol van ő Hollywood nagy neveihez képest, mint John Huston, Alfred Hitchcock vagy Billy Wilder. Tarantino csak egy nagy nulla, aki újrafőzi a már bevált recepteket.
Morricone elmondta azt is, hogy a rendező mindent az utolsó pillanatra hagy, kapkod, ahogy ezt fent is olvashattuk, valamint nem gondolkodik, csak beszél a semmibe, pont ezért fogalma sincs semmiről.

Miután a világ vezető portáljai közölték a zeneszerző szavait, jött Morricone sajtóközleménye, hogy a teljes interjú hazugság, és beperli a német nyuszis magazint.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria